Maatregelen in verband met Covid-19

Uw gezondheid en de gezondheid van ons team blijven een prioriteit. Daarom heeft onze familiale onderneming haar werkwijze bijgestuurd en past ze de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nauwgezet toe. We hebben onze activiteiten helemaal anders georganiseerd en stellen alles in het werk om de beste service te bieden en tegelijkertijd de regels van social distancing na te leven.

 

Voorzorgsmaatregelen

U hoeft uw decoratieplannen niet tot het einde van de lockdown uit te stellen. Ons ervaren team staat altijd klaar, maar voorlopig werken we alleen op lege werven, dat wil zeggen in onbewoonde huizen, gesloten winkels, kantoren waar het personeel van thuis werkt, … wat betekent dat we alleen ter plaatse zijn en dat er geen andere aannemers aan het werk zijn.

Bedrijven mogen hun werknemers blijven vervoeren, op voorwaarde dat de fysieke afstand tussen de vervoerde passagiers minimaal 1,5 meter bedraagt. Bijgevolg verplaatsen wij ons allemaal individueel met de auto.

Voor werven die we binnenkort opstarten, houden we u op de hoogte van de planning zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

U begrijpt dat Torrigiotti de Belgische en internationale toestand op de voet volgt om altijd in veilige omstandigheden de beste kwaliteit te kunnen leveren.

 

Nieuwe projecten

Laat deze ongekende beproeving die de wereld doorstaat u niet verhinderen om uw ideeën tot leven te brengen. Grijp deze periode aan om uw projecten uit te werken. Sommige bouwbedrijven hebben net nu meer tijd voor de administratieve kant van de zaak en kunnen daardoor sneller reageren.

In onze agenda voor 2020 is in ieder geval nog plaats voor nieuwe projecten van particulieren of architecten, dus waarom zouden we niet even de tijd nemen om uw ideeën per e-mail, telefoon of videoconferentie te bespreken?

Dat biedt ons de kans om de mogelijkheden door te nemen en het over materialen, dragers, sfeer en de beschikbare volumes te hebben en u de gepaste kleuren en texturen voor te stellen.

Om u een concretere indruk van uw toekomstige project te geven, kunnen we u gratis testkleuren en stalen van decoratieve materialen sturen.

Een goed plan levert optimale resultaten en daarom maken we vervolgens een analyse van de materialen en de reële omstandigheden in de ruimte die we gaan decoreren. We komen ter plaatse opmeten, natuurlijk op voorwaarde dat er niemand woont. Als dat onmogelijk blijkt, kunnen we een eerste prijsschatting maken op basis van de plannen die u ons bezorgt.

We kijken ernaar uit om u zo snel mogelijk in normale omstandigheden te ontmoeten. Houd onze website en onze sociale media in de gaten om te weten wat er in ons bedrijf beweegt. Zorg intussen goed voor uzelf en voor de anderen!

Meer informatie in verband met de maatregelen: https://www.info-coronavirus.be/nl/